images Zbog velikog ineteresa posjetitelja Zagrebačkog sajma nautike za društvenu igru "Osvoji Jadran", koju smo promovirali na našem štandu, a koja u sebi objedinjuje avanturu jedrenja i otkrivanja autohtonosti hrvatskog Jadrana i priobalja, Nautica Portal nastavlja sa prodajom ove zanimljive igre.

Igru možete naručiti na našim stranicama, prijavom na mail

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

po cijeni od 169 kn uvećanoj za troškove poštarine (25 kn), a igru dostavljamo na Vašu adresu odmah po primljenoj uplati.

Podsjetimo, riječ je o autohtonom hrvatskom proizvodu pulske autorice Sanje Vale Čupić, svojevrsnom zabavnom peljaru i simulaciji hrvatskog Jadrana kroz društvenu igru. Igrač se, bacajući kockicu, ispunjavajući različite zadatke i savladavajući prepreke, uživljava u ulogu nautičara koji jedrenjem osvaja hrvatski Jadran. Upoznaje se s nacionalnim parkovima, parkovima prirode, zaštićenim i ugroženim vrstama Jadrana, posebnostima priobalja, otoka, gradova i mjesta, njihovom poviješću i legendama vezanima uz pojedine lokacije. Kroz igru igrač otkriva potonule brodove, avione, prolazi kroz nevere i upoznaje se sa vjetrovima Jadrana, usvaja neka pravila ponašanja u plovidbi, a pravila igre simuliraju stvarne situacije, probleme i prepreke koje se susreću na pravim regatama - lom kormila, čovjek u moru, pijavica, lom jarbola,...

Igra je namijenjena i djeci i odraslima, a sastoji se od šest drvenih jedrilica, jedne kockice, šest brojača semafora, karte, odnosno igraće ploče te 122 kartice koje propisuju zadatke i određuju sudbinu moreplovca. Ne propustite priliku i naručite ovu jedinstvenu igru u kojoj će uživati cijela obitelj.