Foto: Garmin

 

Panoptix™ tehnologija svevidećih sondi mijenja način na koji lovimo ribu, a Panoptix™ PS22-TR, najnovija Panoptix sonda s LiveVü Forward i LiveVü Down sonarima s uskim snopom zrake od 20 stupnjeva pruža oštru, poboljšanu rezoluciju te jasne slike onoga što se nalazi oko i ispod plovila u stvarnom vremenu, pa čak i pri stajanju. Uparena s kompatibilnim Garmin GPSMAP® ili echoMAP® CHIRP ploterima, Panoptix pruža sasvim novu perspektivu za ribolov omogućujući vam promatranje kretanja ribe i reakcije na mamac do 30,48 metara udaljenosti. Dizajnirana za ugradnju na vanbrodski motor, sonda PS22-TR je najnoviji član popularne linije Panoptix sondi, koja sad uključuje sedam modela s različitim instalacijskim mogućnostima za obalni ribolov i na otvorenom moru.

 

Garmin Panoptix™ tehnologija svevidećih sondi mijenja način na koji ljudi love ribu” rekao je Dan Bartel, Garmin potpredsjednik globalne prodaje. “To je jedinstveni sonar koji ribolovcima pruža mogućnost da u stvarnom vremenu vide sve oko plovila, a sretni smo što možemo omogućiti ovu jedinstvenu sposobnost još većem broju ribolovaca uvođenjem PS22-TR sonde koja pruža dva LiveVü načina skeniranja u jednoj sondi.”

 

Panoptix.222Uz Panoptix PS22-TR na plovilu, možete vidjeti snimke sonara u stvarnom vremenu brzinom sličnom videozapisu odabirući način prikaza - naprijed ili dolje - a zahvaljujući jednostavnom dizajnu, montiranje pomoću jednog vijka olakšava prebacivanje između načina skeniranja. S mogućnošću oba prikaza LiveVü skeniranja, lako možete prilagoditi PS22-TR sondu vašem načinu ribolova. Za razliku od tradicionalnog ili skenirajućeg sonara koji daje samo povijesne podatke, LiveVü Forward prikazuje sliku ribe u stvarnom vremenu, kreće li se prema ili od broda, a LiveVü Down prikazuje sve što se nalazi ispod broda. Uski snop zrake od 20-stupnjeva PS22-TR sonde vam omogućuje identificiranje ribe i struktura kako biste točno znali gdje baciti mamac.

 

Preporučena maloprodajna cijena Garmin Panoptix™ PS22-TR sonde za vanbrodski motor s LiveVü Forward i LiveVü Down načinom skeniranja iznosi 11.890,00 kn.

 

Nosač za montažu na bubanj i osovinu vanbrodskog motora se isporučuje zajedno sa sondom. Kompatibilna je s određenim echoMAP CHIRP 7-inčnim i 9-inčnim modelima, kao i s GPSMAP 8400/8600, GPSMAP 7400/7600, te GPSMAP 7x2, 9x2, 10x2 i 12x2 serijama plottera. Za više informacija, posjetite

garmin.com/panoptix.

 

Garmin