Please login or register.

Login with username, password and session length


Grad:

Vijesti s portala

ACCUMEASURE: PROGRAM KOJI OTKRIVA SVE O STANJU JEDRA

AccuMeasure je program razvijen za analizu dubine i pozicija najveće dubine jedra, a možemo analizirati i druge podatke važne za procjenu trenutačnog stanja i optimalnog namještanja jedra

MLADEN ŠUTEJ: NA JEDRILICI SAM PROVEO 10 GODINA ŽIVOTA

Legenda hrvatskog jedrenja i čovjek koji je kao amater oplovio gotovo sva svjetska mora i oceane, upravo je izdao novu knjigu „Ocean i druge priče“ o svojim dogodovštinama na brojnim svjetskim putovanjima

Author Topic: TEHNIČKI PROBLEMI  (Read 3640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mala od portala

  • Administrator
  • Barba
  • *****
  • Posts: 819
  • Riječi lete, zapisano ostaje
TEHNIČKI PROBLEMI
« on: April 02, 2018, 09:03:32 AM »
Dragi forumaši,

ako ste zadnjih par dana imali manjih smetnji sa ulogiranjem na forum ili čitanjem portala, uzrok vjerojatno može biti činjenica da su od ovog vikenda portal i forum prebačeni na novi server koji će nam omogućiti više virtualnog prostora i manje problema sa funkcioniranjem foruma u budućnosti. Problemi su do sada već trebali biti otklonjeni, a ako netko još ima poteškoća i ne može se ulogirati, molim javite mi se.Riješit ćemo to sa našim informatičarem koji nam održava stranicu.

Ujedno vam svima sa malim zakašnjenjem čestitam Uskrs i želim svako dobro. A razlog kašnjenja je put u gradić Sete u južnoj Francuskoj u kojem se od prošle srijede pa do danas održavao festival maritimne baštine na kojem se sa 10-ak svojih tradicijskih brodova predstavila i Hrvatska. No o tome ćete više moći čitati sutra na portalu.

Srdačan pozdrav vaša Mala
Čovjek mora napraviti ono što čovjek mora napraviti.  Žena mora napraviti ono što on ne može. (Rhonda Hansome)

Offline Strici

  • Admiral flote
  • **********
  • Posts: 5622
  • Gender: Male
Re: TEHNIČKI PROBLEMI
« Reply #1 on: April 02, 2018, 02:39:30 PM »
Rado čujem da netko radi :thumbsup:. Mislim na forumu radi, odnosno vjerojatno se i radilo, ali se slabo primjećivalo, osim da se radi na "moralnoetičkom, dušobrižničkom"  (koliko sam se pojmovno dobro izrazio, jer nisam na najnovijem) pitanju, a time mislim brisanju tekstova a što je po meni umrtvljenje ionako zaspale družine. :laughing7:
Mislim da bi se  "moralnoetičke, dušebrižničke" teme trebale više tolerirati. Zapamtite u šumi gdje nema vuka i divljač se ulijeni. To jedno, drugo mi pokoji puta dođe kao da sam došao na neki religijski forum, sve umrtvljeno i u tom smjeru. :laughing7:
Kad ima vuka i divljač je pokretljivija. S osjećajem pustiti vukove vukovati. :icon_scratch:
Životu nemožeš dodati ni jedan dan, ali danu više života možeš