Please login or register.

Login with username, password and session length


Grad:

Vijesti s portala

ACCUMEASURE: PROGRAM KOJI OTKRIVA SVE O STANJU JEDRA

AccuMeasure je program razvijen za analizu dubine i pozicija najveće dubine jedra, a možemo analizirati i druge podatke važne za procjenu trenutačnog stanja i optimalnog namještanja jedra

MLADEN ŠUTEJ: NA JEDRILICI SAM PROVEO 10 GODINA ŽIVOTA

Legenda hrvatskog jedrenja i čovjek koji je kao amater oplovio gotovo sva svjetska mora i oceane, upravo je izdao novu knjigu „Ocean i druge priče“ o svojim dogodovštinama na brojnim svjetskim putovanjima

Author Topic: U Biogradu na moru izgorjela 4,5 metarska brodica  (Read 2026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NP Tim

  • Terco
  • ****
  • Posts: 492
U Biogradu na moru izgorjela 4,5 metarska brodica
« on: May 29, 2012, 05:32:29 PM »
Danas oko 11 sati ispred auto kampa Ljutić u Biogradu na moru u požaru je izgorjela i potonula 4, 5 metarska gumena brodica oznake BG 3182. U požaru brodice  nitko nije ozlijeđen te nema onečišćenja morskog okoliša.

Prema izjavi vlasnika i voditelja Ž.K. koji se u tom trenutku nalazio na brodici sa sinom S.K. (1975), požar je buknuo na udaljenosti od 50 metara od obale nakon startanja izvanbrodskog motora, a oni su se spasili skočivši u more.

Vlasniku izgorene brodice kapetan Lučke ispostave Biograd na moru izdao je zabranu plovidbe i Rješenje o vađenju nagorenih ostataka obzirom da isti ugrožavaju sigurnost plovidbe na tom području.

U tijeku je Upravna istraga uzroka pomorske nesreće.

http://www.mppi.hr/