Please login or register.

Login with username, password and session length


Grad:

Vijesti s portala

ACCUMEASURE: PROGRAM KOJI OTKRIVA SVE O STANJU JEDRA

AccuMeasure je program razvijen za analizu dubine i pozicija najve─çe dubine jedra, a mo┼żemo analizirati i druge podatke va┼żne za procjenu trenuta─Źnog stanja i optimalnog namje┼ítanja jedra

MLADEN ┼áUTEJ: NA JEDRILICI SAM PROVEO 10 GODINA ┼ŻIVOTA

Legenda hrvatskog jedrenja i ─Źovjek koji je kao amater oplovio gotovo sva svjetska mora i oceane, upravo je izdao novu knjigu ÔÇ×Ocean i druge pri─ŹeÔÇť o svojim dogodov┼ítinama na brojnim svjetskim putovanjima

Author Topic: Jako nevrijeme nasukalo 11 metarsku brodicu na Hvaru  (Read 1979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NP Tim

  • Terco
  • ****
  • Posts: 492
Jako nevrijeme nasukalo 11 metarsku brodicu na Hvaru
« on: May 17, 2012, 10:35:34 PM »
Zbog puknu─ça vezova uslijed jake bure u uvali Podstine na otoku Hvaru no─ças oko 1 sat nasukala se 11 metarska brodica s ─Źetiri njema─Źka dr┼żavljanina od kojih nitko sre─çom nije ozlije─Ĺen.

Doga─Ĺaj je uo─Źio kapetan Lu─Źke ispostave Hvar koji je posadu s brodice prevezao do kopna te je istome obavijestio Lu─Źku kapetaniju Split i predstavnika ─Źarter tvrtke Waypoint d.o.o. u Splitu.

Jedrilica je u vlasni┼ítvu tvrtke Emelgo d.o.o., a predstavnik ─Źartera organizirat ─çe spa┼íavanje plovila ─Źim to dopuste vremenski uvjeti. Zaga─Ĺenja morskog okoli┼ía nema, a kapetan ispostave Hvar nakon odsukanja obavit ─çe istra┼żne radnje radi utvr─Ĺivanja okolnosti ovog doga─Ĺaja.

MPPI