Please login or register.

Login with username, password and session length


Grad:

Vijesti s portala

ACCUMEASURE: PROGRAM KOJI OTKRIVA SVE O STANJU JEDRA

AccuMeasure je program razvijen za analizu dubine i pozicija najveće dubine jedra, a možemo analizirati i druge podatke važne za procjenu trenutačnog stanja i optimalnog namještanja jedra

MLADEN ŠUTEJ: NA JEDRILICI SAM PROVEO 10 GODINA ŽIVOTA

Legenda hrvatskog jedrenja i čovjek koji je kao amater oplovio gotovo sva svjetska mora i oceane, upravo je izdao novu knjigu „Ocean i druge priče“ o svojim dogodovštinama na brojnim svjetskim putovanjima

Author Topic: Murter Windsurf Cup 2011.  (Read 5107 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NP Tim

  • Terco
  • ****
  • Posts: 492
Murter Windsurf Cup 2011.
« on: October 06, 2011, 09:44:30 AM »
Slalom regata Murter Windsurf Cup 2011. održat će se u Muteru i Betini od 7. do 9.10. u organizaciji Yacht kluba "Kornati" iz Murtera. Natjecanje se boduje za Kup Hrvatske, a start prvog jedrenja predviđen je u petak 07.10. u 13:30 sati dok je za ostale dane start predviđen u 9:00 sati. Regatno polje biti će smješteno u akvatoriju Murtera i Betine.

Organizator je za svaki dan natjecanja predvidio večeru u Beach baru "Lantana", a ukoliko se ponovi prošlogodišnja prognoza onda su dobar provod i žestoko natjecanje su zagarantirani :)

Istovremeno će se s održavanjem regate u slalomu održati i GPS speed challange u kojoj disciplini nema ograničenja pri upotrebi opreme za jedrenje na dasci osim što je obvezna upotreba GPS uređaja marke Locosys, modela GT-31 ili BGT-31. Konačni rezultati se dobivaju na temelju zbroja rezultata iz 2 s., avg. 5/10 i 500 m. U slučaju poravnatih rezultata prednost ima onaj natjecatelj sa boljim rezultatom u avg. 5/10.