Malo da pripomognem veÄini kojoj se neda otvarati linkove, pa ne tekst, nego stavljam komentare. Tako i pored opÄe euforije piÅ¡u Äitatelji. Zanimljivo, da ne kažem zabrinjavajuće.
https://www.index.hr/sport/clanak/horvatincic-plenkovic-stimac-za-moskvu-iz-zagreba-krenuo-najveci-navijacki-avion/2010287.aspx Ivan Karanusic
sve sami najbolji HRVATI.SRAMOTA ZA CILI HRVATSKI NAROD!!!!!!
Sviđa mi se • Odgovor • 15 h
Goran Tomasevic
Trebali bi i ostat u rusiji..tocnije u sibiru
Gabriel Messerschmitt
I serijski ubojica horvatinÄić isto ide? E da mi nije žao pilota i poželio bi mu sinkopu. Smradovi!!!
Sviđa mi se • Odgovor • 1 • 18 h

"
Čićak se drži tamo gdje je za njega dobra podloga"
Vladimir Zimsek
Ali ne ide Bandić, Å¡to je doista nevjerojatno. Sva ta bulumenta bez Bandića? NeÅ¡to se Äudno dogaÄ‘a.
Gabriel Messerschmitt
Vladimir Zimsek: Banditos se Äuva za finale. Sigurno je pripremio spektakularan put do Rusije sa vatrometom, fontanam itd........
Sviđa mi se • Odgovor • 14 h
Nicola Nicola
a sugave li drzave, svi kriminalci na okupu...
Sviđa mi se • Odgovor • 1 • 18 h
Mladen Kusec
Samo vam MamiÄ fali da bi bili kompletni
Sviđa mi se • Odgovor • 3 • 18 h
Julika Frankic
A Gospe moja, jesu li poveli i kojeg likara. Sto vi judi mislite ako Horvatincic dobije sinkopu. Aaaa moze biti da nece kad ne ide divojka s njin
Sviđa mi se • Odgovor • 1 • 19 h
Vlado Novak
ma nema problema sinkopa vridi samo za rvatsku i da ne upravlja horvatinÄić zrakoplovom budemo sigurni
Sviđa mi se • Odgovor • 18 h
Diana Balas
Ne bi bilo loÅ¡e da HorvatinÄić upravlja letjelicom. RijeÅ¡ili se uhljeba samo tako.
Sviđa mi se • Odgovor • 18 h
Kasus Najed
Kad vidim vladu s plenkijem i horvaticicem u ovom avionu svasta mi gadnog pada na pamet ali eto necu reci nista zbog dobrih ljudi u istom prometalu
Sviđa mi se • Odgovor • 2 • 19 h
Zigy Prle
a možda ipak NLO ukrade taj avion
Sviđa mi se • Odgovor • 19 h
Slavko Pacak
A di je sad taj Bermudski trokut i kojekakva Äudesa. Tolki nevini ljudi nestanu a avion naÅ¡e vlade će se vratiti. E to je ono najgore.
Sviđa mi se • Odgovor • 3 • 19 h
Željko Porobija
A gdje su oni komentatori što napadaju Yudex?
Ah, da, u avionu su...
Sviđa mi se • Odgovor • 20 h
Ante Vranic
Nesreća juriša avionom na naše fudbalere.
Sviđa mi se • Odgovor • 2 • 20 h