Please login or register.

Login with username, password and session length


Grad:

Vijesti s portala

ACCUMEASURE: PROGRAM KOJI OTKRIVA SVE O STANJU JEDRA

AccuMeasure je program razvijen za analizu dubine i pozicija najveće dubine jedra, a možemo analizirati i druge podatke važne za procjenu trenutačnog stanja i optimalnog namještanja jedra

MLADEN ŠUTEJ: NA JEDRILICI SAM PROVEO 10 GODINA ŽIVOTA

Legenda hrvatskog jedrenja i čovjek koji je kao amater oplovio gotovo sva svjetska mora i oceane, upravo je izdao novu knjigu „Ocean i druge priče“ o svojim dogodovštinama na brojnim svjetskim putovanjima

Author Topic: Ris Marine  (Read 4705 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tin

  • Viceadmiral
  • ********
  • Posts: 2124
  • Gender: Male
Ris Marine
« on: June 30, 2011, 09:34:06 PM »
Poduzeće Ris Marine d.o.o. bavi se proizvodnjom i prodajom pneumatskih čamaca. Dugogodišnje iskustvo i zadovoljni kupci garancija su kvalitete naših proizvoda.

Ljeto je stiglo, planirate dobru zabavu s društvom i u potrazi ste za plovilom koje će Vas odvesti do susjednog otoka gdje Vas čeka luda zabava ili želite bIjeg od gradske vreve u mir i tišinu u skrivenoj uvali... Predstavljamo pravi izbor za Vas, plovila RM 599 SPECIJAL i RM 850 SPORT čekaju Vas u Zadru, a plovilo RM 599 EXCLUSIVE u Puli.
 
Priuštite si ove godine ljeto za pamćenje i odlučite se za užitak na našim gumenjacima!!!!

Za više podataka o najmu javite se na mail: ris_marine@hotmail.com


Također smo pripremili i veliku ljetnu akciju za modele RM 250 i RM 380.
Za više informacija o ponudi plovila i akcijama posjetite nas na stranicu www.ris-marine.hr, te nas kontaktirajte na mail ris_marine@hotmail.com.