Please login or register.

Login with username, password and session length


Grad:

Vijesti s portala

ACCUMEASURE: PROGRAM KOJI OTKRIVA SVE O STANJU JEDRA

AccuMeasure je program razvijen za analizu dubine i pozicija najveće dubine jedra, a možemo analizirati i druge podatke važne za procjenu trenutačnog stanja i optimalnog namještanja jedra

MLADEN ŠUTEJ: NA JEDRILICI SAM PROVEO 10 GODINA ŽIVOTA

Legenda hrvatskog jedrenja i čovjek koji je kao amater oplovio gotovo sva svjetska mora i oceane, upravo je izdao novu knjigu „Ocean i druge priče“ o svojim dogodovštinama na brojnim svjetskim putovanjima

Author Topic: Nauticon i Alveus performance Riječkom sajmu jedrenja  (Read 5040 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tin

  • Viceadmiral
  • ********
  • Posts: 2124
  • Gender: Male
Nauticon i Alveus performance Riječkom sajmu jedrenja
« on: June 11, 2011, 06:06:35 PM »

Nauticon i Alveus performance

Nauticon (www.nauticon.hr), čija primarna djelatnost je izrada svih vrsta pokrivala za brodove, ove godine slavi 25. godišnjicu osnivanja. Na Riječkom sajmu jedrenja koriste priliku i po prvi puta predstavljaju svoju školu jedrenja i charter.

Alveus Performance (www.alveus-perofrmance.com) tim pruža usluge projektiranja, izrade dokumentacije i izgradnje plovila i njihovih dijelova. Cilj je ponuditi optimalna rješenja, od idejnih skica i analiza strukture, do realizacije konačnog proizvoda u skladu sa željama i potrebama klijenata.

Obje tvrtke predstavljaju se na zajedničkom štandu na 1. Riječkom sajmu jedrenja. Dođite i posjetite ih - dobrodošli ste.


Alan Klanac - direktor tvrtke AlveusJedrilice tvrtke Nauticon


« Last Edit: June 11, 2011, 06:08:39 PM by Tin »