Nautica Portal | Centralno mjesto nautičara

Nautica portal => Obavijesti => Topic started by: Mala od portala on April 02, 2018, 09:03:32 AM

Title: TEHNIČKI PROBLEMI
Post by: Mala od portala on April 02, 2018, 09:03:32 AM
Dragi forumaši,

ako ste zadnjih par dana imali manjih smetnji sa ulogiranjem na forum ili čitanjem portala, uzrok vjerojatno može biti činjenica da su od ovog vikenda portal i forum prebačeni na novi server koji će nam omogućiti više virtualnog prostora i manje problema sa funkcioniranjem foruma u budućnosti. Problemi su do sada već trebali biti otklonjeni, a ako netko još ima poteškoća i ne može se ulogirati, molim javite mi se.Riješit ćemo to sa našim informatičarem koji nam održava stranicu.

Ujedno vam svima sa malim zakašnjenjem čestitam Uskrs i želim svako dobro. A razlog kašnjenja je put u gradić Sete u južnoj Francuskoj u kojem se od prošle srijede pa do danas održavao festival maritimne baštine na kojem se sa 10-ak svojih tradicijskih brodova predstavila i Hrvatska. No o tome ćete više moći čitati sutra na portalu.

Srdačan pozdrav vaša Mala
Title: Re: TEHNIČKI PROBLEMI
Post by: Strici on April 02, 2018, 02:39:30 PM
Rado čujem da netko radi :thumbsup:. Mislim na forumu radi, odnosno vjerojatno se i radilo, ali se slabo primjećivalo, osim da se radi na "moralnoetičkom, dušobrižničkom"  (koliko sam se pojmovno dobro izrazio, jer nisam na najnovijem) pitanju, a time mislim brisanju tekstova a što je po meni umrtvljenje ionako zaspale družine. :laughing7:
Mislim da bi se  "moralnoetičke, dušebrižničke" teme trebale više tolerirati. Zapamtite u šumi gdje nema vuka i divljač se ulijeni. To jedno, drugo mi pokoji puta dođe kao da sam došao na neki religijski forum, sve umrtvljeno i u tom smjeru. :laughing7:
Kad ima vuka i divljač je pokretljivija. S osjećajem pustiti vukove vukovati. :icon_scratch: